Efter tre raka segrar på försäsongen väntade antagonisten Bele Barkarby på Järfällavallen. Här kommer en mindre rapport från matchen och den efterföljande kvällen.

Försäsongens första förlust var ett faktum när den mycket uppskattade domaren (namn?) inom Oly-kretsar blåste av en annars så ganska tråkig och sömnig tillställning på fina Järfällavallen. Gräset är alltid grönt må vara en av många obskyrt existerande klyschor men ack vad Järfällavallens eluppvärmda fotbollsplan ständigt levererar i kvalité när andra anläggningar *host Kungsängens IP host* lämnar mer att önska.

Försäsongsfacit lydde mäktiga 15-3 inför kampen mot Järfällas stolthet och kanske var det en släng av hybris eller de facto att redaktionen vaktade buren i dryga 20 minuter, och Kirre ”Kanté” i 25, innan Sebastian Tenebro stod i andra, som ledde till en förlust.

2 mål mot 1 och vi gratulerar Bele till en rättvis seger. På kvällskvisten vankades det grekisk bouzokia och de flesta i truppen som dök upp hade en mycket trevlig kväll. Inte så stökigt, bra musik, gott att dricka, härligt surr, diverse gästboksinlägg, man mådde bra helt enkelt.

Med det sagt blickar vi framåt till nu på fredag då Bollstanäs väntar. Kungsängens IP. Matchstart 19:30. Forza

Ögonblick från matchen vi inte glömmer

Utskällningen från F12:orna

Alex baksida

Alex ajaib-räddning

Kirres ajaib-räddning

Flippen från Bele-bänken

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here