Olympiacos FC – Reymersholms IK 0-0: Premiärnerver och Ultras

0
737

0-0, premiärnerver, en sjukt mäktig inramning, mycket publik och en i helt vanlig ordning högklassig souvlaki.

Så lyder en kort och inspirationslös summering av fredagens seriepremiär i Division 4 Mellersta. 

Låt oss vara ärliga. Det här med att ”matchreferera” en drabbning i efterhand kan vara det tråkigaste som existerar. Vem bryr sig egentligen om huruvida bortalagets lite kantiga och trubbiga vänsterback var nära på att springa sig loss i matchminut 67 och strumprulla in 0-1? Förutom kanske bortalagets vänsterbacks närmast sörjande?

Eller om hemmalagets någon smått överviktiga mittfältare som först satt på bänken i 35 minuter, hoppade in i matchminut 36 som vänsterback, byttes ut i halvtid, för att sedan i matchminut 60 hoppa in igen som en av lagets tre centrala mittfältare, och göra det okej tills domaren faktiskt blåst av matchen? Inte jättemånga vill vi nog påstå.

Men. Vi gör ett tappert försök.

***

Vi alla rös nog en hel del när spelarna från båda lagen äntrade planen med den mäktiga inmarschlåten ”Heart of courage” och Ultras brände av ett storslaget och utlovat premiärtifo på Bromstens IP. Man kunde på avstånd höra hur mäktigt spelarna i Reymersholm tyckte det hela var. Spelarna i Olympiacos? Nej, de är vana vid det här laget.

Kalaset var dock över på 2-3 minuter och det som sedan skulle utspela sig på Bromstens IP var inte särskilt vackert. Kamp, desperata försök till Napoli-anfall längs backen och ännu mer kamp.

Ja, det blev 0-0 och vi har faktiskt inte så mycket mer att rapportera.

***

Har vi missat att tacka Ultras för det mäktiga tifot tar vi här tillfället i akt och säger: – Tack som fan. Det här glömmer vi aldrig.

***

Matchinfo hittar ni i länken här

***

Nästa lördag gästar vi antagonisten Hässelby på Hässelby Gårds Bollplan. Förhoppningsvis gör balkongfansen sitt och får det hela till en publikfest. OBS. Obskyrt tidig matchstart. 12:00. Var där!

Forza!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here