Årets andra trepoängare var ett faktum efter fredagens hemmamatch mot Enskededalen. ”Kirre” Constantinou och Robin Tehrani stod för målskyttet där den sistnämnda skulle bli lite av en matchhjälte… 

9 inspelade poäng på 7 matcher och upp på en sjätteplats i tabellen av Division 4 Mellersta. Vinsten var välbehövlig, inte bara för tabelläget men för stämningen och moralen i laget. Det är alltid lätt att dra för förhastade slutsatser när det går mindre bra resultatmässigt och låta känslorna styra så en seger, otroligt skönt.

Hur det såg ut på planen?

Jämnt. Två lag med chanser åt vardera håll men det skulle dröja till den 68:e minuten innan publiken på Bromstens IP fick se nätrassel och efterföljande måljubel/karnevalstämning.

”Kirre” kunde peta in ”ett-nollan” efter en tilltrasslad situation i straffområdet och nära var det att coach Fannis gjorde en tvättäkta Mourinho på knäna. Kanske var det anläggningens slitna konstgräs som fick ”Fanne” att tänka om?

Efter ”Kirres” förlösande mål var vi som kollade på matchen utifrån upptagna med att slå ihjäl diverse obskyra mygg som angrep oss en efter en, och också bevittna en högst dramatisk avslutning. Böljande anfall och Hawaii-fotboll å det grövsta. Olympiacos hade en 1-0 ledning att försvara men hade för fina kontringsmöjligheter när spelarna i Enskededalen inte orkade jobba hemåt efter diverse slutforceringar.

Robin Tehrani! Maskinen! Han skulle få slutordet efter att inhoppande Stavros Mavromatidis sprungit sig loss, avslutat, och maskinen, ja, han kunde bara raka in returen i öppen kasse. Ramlade rätt illa efter målet, maskinen. Se bild nedan!

Skulle ni vara intresserade av att läsa liverapporteringen nu i efterhand sa klickar ni här och scrollar ner, tweet för tweet.

Vi ångar vidare!

Forza!

***

Matchens lirare: Sebastián Tenebro Berglund.

Matchens mest obskyra: Myggen.

Matchens hjälte: Robin ”Maskinen”.

Matchens åskådare: Anton Andersson.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here