Rekordvärme i Stockholm stad, Stockholm Marathon och Hanviken vs Olympiacos FC i Division 4 mellersta. Det var lördagens tre stora snackisar och den sistnämnda, som utspelade sig på obskyra Trollbäckens IP, blev signifikativt för bortalagets säsong hittills. 

Hawaii-fotbollens afton! Hela 6 mål fick ett par tappra själar (oroligt lite publik) bevittna under matchens sista 20 minuter.

Fram tills matchminut 71, präglades drabbningen av lågt försvarsspel från båda lagen, få skapade målchanser och ett förvånansvärt lågt tempo. Hettan och Trollbäckens gräsmatta, totala motsvarigheten till kortklippt och passningsvänlig, hade givetvis en stor inverkan på tempot.

Vi må vara lite partiska, men det kändes som Olympiacos var det bättre laget fram till just matchminut 71. Man stängde ytor, avfärdade hemmalagets anfallsförsök utan större problem och var ofta inne och trampade runt planens sista tredjedel.

Matteus Sezkir, Tobias Franzen, Robin ”Maskinen” Tehrani, Dim-mos Parastatidis och ”Kirre” Constantinou bör lyftas lite extra för sina respektive insatser. Snudd på betyg 4 på samtliga.

Vi fortsätter att kämpa på trots motgångar. Det är nu vi visar prov på karaktär och att vi kan lösa detta tillsammans framöver!

***

Rasmus Robarth och Christos Kitsos har lämnat klubben för nya utmaningar. Vi önskar spelarna lycka till i sina kommande uppdrag!

***

Matchfakta: http://www.stff.se/match/?scr=result&fmid=3808059

***

Fem snabba från helgen vi inte glömmer

  • Redaktionens tennismatch vs kapten Dim-mos. Blev lite av en överkörning men Dim-mos visade prov på en framtida potential i sporten och en fin bollkänsla.
  • Trollbäckens gräsplan. Det värsta man varit med om i mannaminne.
  • Alans kapning. Hur blev det inte gult kort?
  • Stavros skada. Vi tänker på dig, Stavros!
  • Aris bondebränna.

***

Nu på fredag vankas det hemmamatch igen då Långholmen kommer till fina Bromstens IP. Vårt hem, vår borg. Matchstart 20:00. FORZA!

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here