3-3 skrevs slutresultatet till mellan Olympiacos och Långholmen FC i fredagens kvällsmatch i fina Division 4 mellersta. Långholmen kvitterade till 3-3 i slutminuterna och ytterligare ett poängtapp var ett faktum.

Nej, det här var bara en match, med facit i hand givetvis, som man skulle gå ifrån med 3 pinnar och en skjuts uppåt i tabellen.

Istället kom en sen kvittering från bortalaget och ytterligare en käftsmäll för alla som på något sätt sympatiserar med vår vackra klubb, Olympiacos FC Stockholm.

En match som svängde och det rejält. Olympiacos inledde starkast i första halvlek och som betalade sig strax innan halvtidsvilan då ”Albaniens Maradona”, Yli Zyberi, prickade in 1-0 mycket vackert på volley. Strax innan halvtidsvilan var kanske att ta i då Yli de facto gjorde 1-0 i den 37:e minuten och Långholmen, innan domaren blåsta av för matchens första 45, ledde med 1-2. Hur det gick till vet egentligen ingen såhär i efterhand.

Adrian Pettersson hade stor show i andra halvlek och såg till att Olympiacos både kvitterade och tog ledningen med 3-2. Resterande moment kan ni vid det här laget.

Vi tar nya tag, ser fram emot torsdagens (!) sena bortamatch mot Real Värtan, serieledarna i tabellen. Vi har inget att förlora.

Forza!

***

Matchfakta: http://www.stff.se/match/?scr=result&fmid=3808066

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here