Nu när vi äntligen tagit vår första trepoängare i serien sedan maj (!) passar det bra med att bli lite aktiva på våra sociala medier igen.

Vi påbörjar denna ”nysatsning” med att lista 5 snabba från gårdagens vinst mot Rinkeby United.


1: Kylan

Befriande att se hur hemmaspelarna uppträdde gentemot varandra men framförallt mot domaren som med lämnade mycket att önska.

2: Ultras

Denna nu mycket beryktade supportergrupp, med Nick Ormidis i spetsen, har både hyllats och sågats under året – med all rätt. Igår visade supportergruppen vad de är kapabla till. Tifot? 5/5!

3: Domaren

Alltid någorlunda kontroversiellt att skriva om. Oftast blir man själva stämplade som partiska och en aning patetiska när det kommer till att recensera domaren. Men. En sylvass armbåge som knäcker näsbenet på en av våra spelare och en solklar frilägesutvisning, där vår anfallare blir nedbrottad (!), två situationer som totalt resulterar i ett gult kort. Det kan inte ens den mest neutrala och objektiva supportern blunda för.


4: Taktiken

Bortalaget väntade sig nog ett lågt ställt Olympiacos med 11 spelare bakom egen planhalva och snabba omställningar på det. Istället pressade hemmalaget Rinkeby högt upp i banan bortsett från matchens sista 20 minuter och det var tydligt hur oförberedda man i bortalaget var på uppgiften.

5: Beslutsamheten

Trots en inledande käftsmäll i form av underläge och 0-1 efter 10 minuter fortsatte Olympiacos sakta men säkert nöta ner bortalaget med sina löpningar och sin tydliga spelidé. Bortalaget är jäkligt bra när de har tid och får styra spelet på sina egna villkor – men igår var det istället ombytta roller.

FORZA!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here